Fönsterrenovering

Jag som driver Saltarvet Byggnadsvård heter Jesper Sundelöf och har renoverat fönster i Lerberget, Höganäs sedan 2017. Jag tar emot fönsterbågar för trälagning, skrapning, glasning, kittning och/eller målning. Jag kan även laga och renovera fönsterkarmar på plats hos er. Jag jobbar allra helst med naturprodukter som svensktillverkad linoljefärg, linolja och naturliga pigment. Har ni enstaka fönster som behöver renoveras ser vi förstås till att ert fönster får samma nyans som övriga.

Vill du renovera dina fönster själv, men känner att du saknar kunskap och erfarenhet? Det löser vi genom att vi renoverar ett fönster tillsammans antingen hos dig eller i min verkstad. Vi går igenom varje moment och du får tips och trix på vägen så att du känner dig trygg att ta hand om resten av dina fönster själv.

Kostnaden för att renovera ett fönster varierar mycket beroende på hur stora skador fönstret har. Det kan ligga alltifrån 1500 kronor för englasfönster till runt 5000 kronor om fönstret är i behov av större trälagningar. Det här kanske låter dyrt och det verkar billigare att byta fönster? Det finns tusen argument mot att byta fönster, men det kanske viktigaste är att det idag nästan inte går att få tag på fönster i samma kvalitet som de som ditt gamla hus redan har. Oavsett skick på dina fönster är det därför nästan alltid en god affär att laga de fönster du redan har.

Ring på 0708-189973 eller maila saltarvet@gmail.com så diskuterar vi just dina fönster och ser till att du får en offert.