Välkommen till Saltarvet!

Det här är Saltarvet. Eller Neumans bageri som det en gång i tiden hette. Året är 1927 eller 1928, ett par år efter att huset byggdes 1925. Just i dagarna har den nya brödbilen, en Ford, levererats vilket förstås tarvar ett fotografi. Hilma och Gustav Neuman lade ned bageriet 1965 och femtio år senare flyttade jag och min familj in i huset som vid det laget var i stort behov av restaurering.

Det här är inte den enda flytt som gjorts på sistone. Efter två och ett halvt år på en av de större gratis-blogg-siterna har Saltarvet till slut vuxit ur kostymen och vi har bestämt oss för att bygga en ny och helt egen portal. Besökarna har blivit fler och möjligheterna på vår förra domän blev till slut allt för begränsade. Under 2023 kommer vi successivt att föra över de flesta av de hundratals artiklar som vi publicerat under tidigare år samtidigt som vi bygger upp den nya sitens utseende och funktionalitet. Det kan möjligen ta en stund för jag är tyvärr långt ifrån särskilt tech-savvy, men jag lovar att göra mitt bästa så skall det nog lösa sig på sikt. Vi börjar med att återpublicera en av våra mest lästa artiklar: 1000 år av svensk arkitektur, en lättillgänglig introduktion till arkitekturhistorien.

Mycket nöje och välkomna!

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *